Web Analytics Made Easy - Statcounter

تارنمای اسکای نیوز روز چهارشنبه نوشت: بحران غذایی ناشی از محاصره بنادر در اوکراین، می تواند بحران غذایی را برای میلیون ها نفر در سراسر جهان که به غلات این کشور وابسته هستند، به فاجعه تبدیل کند.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست، اسکای نیوز افزود: صادارت غلات اوکراین سال گذشته آذوقه ۴۰۰ میلیون نفر را در سراسر جهان تامین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسسه های خیریه می گویند حمله روسیه به اوکراین و محاصره بنادر این کشور تاثیر مستقیم بر بحران های غذایی در سراسر جهان داشته است. 

برنامه جهانی غذایی به ویژه بر تاثیر این بحران در سومالی تاکید کرده است. پتروک ویلتون سخنگوی این سازمان به اسکای نیوز گفت جنگ اوکراین وضعیت وخیم را وخیم تر کرده است. قیمت های غذایی اکنون واقعا بالا رفته است. نگرانی ما اکنون این است که جنگ اوکراین وضعیت را بدتر کند. بحران اوکراین علاوه بر هزینه های سوخت هوایی، بر هزینه های کشتیرانی در سطح بین المللی تاثیر گذاشته است.  

این گزارش با هشدار درباره بروز نشانه های قحطی نوشت: در سومالی حدود ۷.۱ میلیون نفر با ناامنی شدیدی غذایی در چندماه آتی مواجه هستند که شامل بیش از ۲۰۰ هزار نفر از افرادی است که با سطح فاجعه بار ناامنی غذایی مواجه اند. 

اسکای نیوز مدعی شد: روسیه نه تنها بنادر اوکراین را محاصره کرده بلکه متهم به دزدی غلات این کشور نیز هست. تصاویر ماهواره ای نشان می دهد که روسیه در بنادر اشغال شده اوکراین غلات را بار کشتی های خود می کند.
غلات به طور غیرقانونی از کشورهایی مانند کنیا که با خشکسالی و گرسنگی مواجه است، به مقاصد دیگری ارسال می شود.

در سراسر جهان قیمت غلات  رو به افزایش است و البته قیمت سوخت انتقال آن به کشورهای نیازمند را دشوارتر کرده است. 

روسیه متهم است که از عرضه غلات اوکراین به عنوان سلاح استفاده می کند. با این حال این کشور تحت فشارهای فزاینده بین المللی مقاومت کرده است. 

همچنین تلاش های دیپلماتیکی تحت هدایت ترکیه درجریان است که هدف از آن باز کردن کریدورهای انتقال غلات از طریق دریای سیاه است. 

در صورتی که پیشرفتی دراین زمینه حاصل نشود مشکلات گسترده ناشی از جنگ اوکراین به خارج از مرزهای این کشور منتقل خواهد شد. 

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت و سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. 

این جنگ همچنان ادامه دارد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اوکراین ، نان و غلات ، روسیه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوکراین نان و غلات روسیه سراسر جهان اسکای نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۰۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات

استاندار مازندران با اشاره به صدور منطقه آزاد ویژه اقتصادی در بنادر مازندران تاکید بر تبدیل این بنادر از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری، عصر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از بندر نوشهر در جمع خبرنگاران این بندر را در جایگاه ویژه استان با برخورداری از ظرفیت بالا عنوان و اظهار کرد: با تلاش صورت گرفته در سال گذشته از رشد بسیار خوبی برخوردار شد.

وی با نگاه بر گسترش دریا بر اقتصادمحور افزود: در این راستا پیشنهاداتی ارائه شد که دولت دارد مصوبه می‌دهد؛ باتوجه به ظرفیت و وجود بنادر موجود در استان قرار شد بسته‌ای کامل داشته باشیم.

استاندار مازندران عنوان کرد: براساس برنامه اقتصاد دریاپایه دانشگاه نوشیروانی بابل در این مطالعه‌ای انجام داده که باید بر سیاست‌های ۹گانه مقام معظم رهبری بروز شود تا بتوانیم از این امکان به بهترین نحو استفاده کنیم.

نوری با اشاره به تعیین تکلیف پرونده منطقه آزاد مناطق ویژه اقتصادی در استان مازندران از صدور مصوبه دولت سیزدهم عنوان و مطرح کرد: هم‌اکنون درحال انجام کارها برای این مجوز بوده که البته این مهم ملاحظاتی دارد و باید این مناطق را از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: مذاکرات انجام شده که در این زمینه نیازمند طرح جامع برای ایجاد مناطق ویژه اقتصادی استان مازندران هستیم.

استاندار مازندران با اشاره به مشکل لایروبی بنادر این استان بیان کرد: بحث لایروبی به‌دلیل پس‌رفت آب خزر مشکلی برای تمام بنادر سطح استان مازندران ایجاد کرد که لازم است در امر لایروبی بنادر سطح استان سیاست‌های کوتاه‌مدت با جدیت اعمال شده و با جدیت پیگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم باتوجه به مطالعات و پیش‌بینی‌ها دوره برگشت دهه ۷۰ را داشته باشیم تا بتوانیم با برگشت سمت آب به سوی سواحل پسروی به سمت دریا را کمتر شاهد باشیم، خاطرنشان کرد: در ارتباط با بحث پسروی آب خزر باید در مراکز تحقیقاتی چاره‌اندیشی کنیم تا بندر به فعالیت خود با جدیت ادامه دهد.

کد خبر 749482

دیگر خبرها

  • شاید ما در حال حاضر در یک جنگ جهانی هستیم!
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • دستور روسیه برای افزایش تولید تسلیحات
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • هدف آمریکا از خرید ۸۱ فروند جنگنده روسی از قزاقستان چیست؟
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه