Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@05:57:36 GMT

تصاویر| جشن رنگ و نور در هند در میانه شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۰۵۴۹۳

تصاویر| جشن رنگ و نور در هند در میانه شیوع کرونا

آفتاب‌‌نیوز :

میلیون‌ها هندو در سراسر جهان "دیوالی" را جشن می‌گیرند جشنی که نماد آغازی تازه است.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ علیرغم آنکه هندوستان مرکز این جشنواره است هندو‌ها در سراسر آسیا و جهان گردهم می‌آیند تا این مناسبت را جشن بگیرند. سیک‌ها و بودایی‌ها نیز مراسم تقریبا مشابهی را برگزار می‌کنند.

بازگشت جشن‌ها

در سال ۲۰۲۰ میلادی، جشن‌های دیوالی به دلیل افزایش نرخ آلودگی به ویروس کرونا به طور قابل توجهی کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد جشن‌ها امسال بازگشته‌اند، اما دولت هند از مردم آن کشور خواسته از تجمعات بزرگ خودداری کنند. بازار‌هایی که مردم می‌توانند پیش از برگزاری مراسم از آن گل، فانوس و شمع خریداری کنند شلوغ می‌شوند.

نگرانی‌های ناشی از دود ایجاد شده بر اثر آتش بازی

در دهلی نو سطوح بالای آلودگی هوای ناشی از آتش‌بازی که به طور سنتی بخشی از جشن‌های دیوالی است منجر به نگرانی در مورد کیفیت هوا شده است. دولت هند به ساکنان دهلی نو توصیه کرده در محیط بیرون از خانه از ماسک استفاده کنند. پلیس هند ده نفر را به دلیل فروش غیرقانونی ترقه در دهلی نوب بازداشت کرده است.

قومیت تامیل در سری‌لانکا از دیوالی استقبال می‌کنند. عنصر متحدکننده پیروزی خیر بر شر ریشه اصلی دیوالی است. در سری لانکا قومیت تامیل با روشن کردن چراغ‌های نفتی کوچک ساخته شده از خاک رس، این جشن را گرامی می‌دارد.

نوع برگزاری جشن

شرکت‌کنندگان در جشنواره دیوالی اغلب از معابد بازدید می‌کنند و خانه‌های‌شان را با چراغ و شمع تزئین می‌کنند. حتی در محلات فقیرنشین بمبئی نیز این سنت جریان دارد. باور برگزارکنندگان جشن آن است که در طول دیوالی، لاکشمی الهه ثروت از خانه آنان که تزئین شده، بازدید می‌کند. بسیاری همراه با خانواده و دوستان‌شان دیوالی را جشن می‌گیرند.

در جریان دیوالی طرح‌های رنگارنگ بیرون دفاتر کا و خانه‌های کشیده می‌شوند که به آن "رنگولی" گفته می‌شود.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: هند جشن دیوالی جشن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۵۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره برداری از قطار اردبیل- میانه در نیمه اول سال جاری
  • سرگذشت فارسی‌زبانان آسیای میانه /نگاهی به کتاب «تاریخ تاجیکان ورارود»
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در میانه و شبستر
  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت