Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیز حبیبی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل از ورود دانشگاه محقق اردبیلی به رتبه‌بندی جهانی یواس‌نیوز ۲۰۲۲ (U.S. News Best Global Universities) برای اولین بار خبر داد و اظهار کرد: در رتبه‌بندی یو‌اس‌نیوز ۲۰۲۲ در کل، ۴۹ دانشگاه ایرانی در بین یک هزار و ۷۵۰ دانشگاه برتر از بیش از ۹۰ کشور جهان حضور دارند که در این میان دانشگاه محقق اردبیلی موفق به کسب رتبه ۲۴ در بین تمام دانشگاه‌های ایرانی و همچنین رتبه شایسته ۸ در بین دانشگاه‌های جامع وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از بین دانشگاه‌های جامع حاضر در این رتبه‌بندی، فقط دانشگاه‌های تهران، تبریز، تربیت‌مدرس، شیراز، فردوسی مشهد، شهید بهشتی و کاشان رتبه‌های بهتری نسب به دانشگاه محقق اردبیلی کسب کرده‌اند.

حبیبی ادامه داد: همچنین در این رتبه‌بندی دانشگاه‌های هاروارد و تهران به ترتیب به‌عنوان بهترین دانشگاه‌های جهان و ایران انتخاب شده اند.

رییس دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: رتبه‌بندی یواس‌نیوز که از نظام‌های معتبر رتبه‌بندی دانشگاهی در سطح جهان است، در طی بیش از ۴۰ سال اخیر اقدام به رتبه‌بندی سالانه دانشگاه‌های آمریکایی نموده است و امسال برای هشتمین سال پیاپی، رتبه‌بندی سالانه خود را نیز برای تعیین دانشگاه‌های برتر جهان منتشر کرده است.

وی گفت: داده‌های مورد استفاده برای این رتبه‌بندی جهانی از موسسه کلاریویت آنالیتیکس دریافت شده و از شاخص‌های ۱۳ گانه مختلف شامل شهرت جهانی پژوهش (با وزن آماری ۱۲.۵ درصد)، شهرت پژوهش منطقه‌ای (با وزن آماری ۱۲.۵  درصد)، انتشارات (با وزن آماری ۱۰ درصد)، کتاب (با وزن آماری ۲.۵ درصد)، کنفرانس‌ها (با وزن آماری ۲.۵ درصد)، تاثیر ارجاعات نرمالیزه‌شده (با وزن آماری ۱۰ درصد)، ارجاعات کل (با وزن آماری ۷.۵ درصد)، تعداد انتشارات علمی جزو ۱۰ درصد با بیشترین استناد (با وزن آماری ۱۲.۵ درصد)، درصد کل انتشارات علمی جزو ۱۰ درصد با بیشترین استناد (با وزن آماری ۱۰ درصد)، همکاری بین‌المللی نسبت به کشور (با وزن آماری ۵ درصد)، همکاری بین المللی(با وزن آماری ۵ درصد)، تعداد مقالات پراستناد جزو ۱% برتر بیشترین استناد در زمینه مربوطه (با وزن آماری ۵ درصد) و درصد کل انتشارات علمی جزو ۱% مقالات برتر با بیشترین استناد (با وزن آماری ۵ درصد) برای رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان استفاده می‌شود.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: برای رتبه‌بندی یواس‌نیوز ۲۰۲۲، از اطلاعات مربوط به پنج سال اخیر در بازه زمانی سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ استفاده شده است.

حبیبی اظهار امیدواری کرد: در سایه تلاش جمعی و حمایت‌های استانی و ملی، روند حضور و صعود جایگاه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی مختلف جهانی ادامه‌دار باشد.
 
انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه محقق اردبیلی خبرخوب دانشگاه محقق اردبیلی وزن آماری ۵ درصد رتبه بندی ۱۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۷۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند

امتداد - قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی در رابطه با آخرین جزئیات از اجرای طرح راننده محوری نکاتی را مطرح کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مجید مشعلچی گفت: اکنون یک نظام رتبه‌بندی ابتدایی برای رانندگان وجود دارد و اطلاعاتی از بخش‌های مختلف دریافت می‌شود به طور مثال تشویقات برای رانندگانی که تصادف نمی‌کنند بر پایه همین رتبه بندی است.

  این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: همان طور که اشاره شد یکسری اطلاعات از بخش‌های مختلف مانند فراجا گرفته می‌شود، اما یکسری از اطلاعات هم از جمله نمره منفی خیلی مهم است که با فراجا جلسات مختلفی برگزار شده و در حال برگزاری است که اگر این سری از اطلاعات را هم پلیس راهور به بیمه مرکزی بدهد ما در یک نظام رتبه بندی که اکنون قراردادهای آن را بسته‌ایم رانندگان را رتبه بندی خواهیم کرد.   او در ادامه اظهار کرد: اگر ما اطلاعات را از بخش‌های مختلف دریافت کنیم در شاخص‌های رتبه بندی تغییراتی ایجاد و رتبه بندی خوبی می‌شود و در نهایت در این فرآیند میزان ریسک رانندگان مشخص خواهد شد.   گام بعدی هم این خواهد بود که چگونه با راننده پر ریسک و کم ریسک برخورد کنیم؟ که این موارد بحث‌های آیین نامه و دستورالعملی خواهد بود که کار آن را هم پیش خواهیم برد.   قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی گفت: به شکل خلاصه اکنون امکان راه اندازی بحث راننده محوری در یک سطح ابتدای وجود دارد که سطح مطلوبی نخواهد بود بیمه مرکزی در تلاش است تا شاخص‌های مد نظر خود را از بخش‌های مختلف دریافت تا کیفیت رتبه بندی افزایش پیدا کند و به موازات این مراحل بحث دستورالعمل و آیین‌نامه‌ها را هم در حال پیش بردن هستیم و در آخر باید گفت اجرای بیمه شخص ثالت راننده محور به عبارتی راننده محوری حتما تا پایان سال نهایی و اجرا خواهد شد. برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)