Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، نمایشگاه آرت بازل که بزرگترین و مهمترین نمایشگاه هنری جهان است، از روز جمعه ۲۴ سپتامبر (۲ مهر) در کشور سوئیس برپا شد و اولین نسخه حضوری از این رویداد را رقم زد که از زمان شیوع کرونا در اروپا برگزار می‌شود. به دلیل محدودیت‌های مسافرتی، مجموعه‌داران کمتری از آمریکا و آسیا امکان بازدید از این نمایشگاه را داشتند اما این مانع هم سد راه فروش چشمگیر گالری‌های مطرح جهان نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجله آرت نیوز در مطلبی به برخی از معاملات چشمگیری که در این دوره از نمایشگاه آرت بازل انجام شدند، نگاهی انداخته است که در ادامه به هر یک می‌پردازیم: 

اثری از باربارا هپورث از غرفه گالری پیس

باربارا هپورث هنرمند و مجسمه ساز انگلیسی که النور کلیتون به تازگی زندگینامه او را منتشر کرده است، در جمع هنرمندانی بود که آثارشان در غرفه گالری پیس در این دوره از نمایشگاه آرت بازل فروش رفت. مجسمه برنزی یک و نیم متری وی با نام فرم تک (Single Form)  که در سال ۳۸-۱۹۳۷ طراحی و در سال ۱۹۶۳ به نمایش درآمد، به قیمت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار فروخته شد. گالری پیس علاوه بر این اثر از هپورث آثاری از جف کونز، الکساندر کالدر و لی اوفان را نیز فروخت.  

اثری از فیلیپ گاستون از غرفه گالری هاوزر و ورس

از بین ۲۰ اثری که غرفه گالری هاوزر و ورس (Hauser & Wirth) در آرت بازل امسال فروخت، نقاشی سال ۱۹۷۵ فیلیپ گاستون نقاش کانادایی-آمریکایی با عنوان شاعر (The Poet) گرانترینشان بود که با فروش ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری خود به یکی از گرانقیمت‌ترین آثاری که در کل این نمایشگاه به فروش رسیدند، نیز تبدیل شد.

اثری از کیت هرینگ از غرفه گالری گلداستون

کیت هرینگ هنرمند فقید آمریکایی است که برای کشیدن نقاشی‌های مینیمال از پیکرهای انسانی که معمولا در حالات مختلف حرکت دیده می‌شوند، شناخته می‌شود. گالری گلداستون در آرت بازل امسال یک تابلوی بی‌نام از این هنرمند را که در سال ۱۹۸۲ با رنگ لعابی و روزتاب روی فلز کشیده شده و چهار پیکر انسانی را نشان می‌دهد که یک پیکر بزرگتر را پل کرده و از روی آن می‌دوند، به قیمت بین ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار فروخت.

اثری از کری جیمز مارشال از غرفه داوید زوئرنر دلال هنری معروف از آلمان

نماینده اروپایی کری جیمز مارشال یک اثر جدید از این هنرمند اهل شیکاگو را با عنوان پرندگان سیاه و نیمه سیاه در آمریکا (Black and Part Black Birds in America) به قیمت ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار در آرت بازل امسال فروخت، رقمی که برای یک هنرمند معاصر در بازار اولیه رقم بالایی است. رکورد مارشال در حراج‌های هنری ۲۱ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار است که در سال ۲۰۱۸ به دنبال فروش یکی از آثار متعلق به سال ۱۹۹۷ وی در حراجی ساتبیز رقم خورد. داوید زوئرنر در آرت بازل امسال یک مجسمه بی‌نام از دن فلی‌وین، هنرمند آمریکایی، را نیز به قیمت ۳ میلیون دلار فروخت.

دو اثر از مری ودرفورد از غرفه گالری دیوید کوردانسکی

گالری دیوید کوردانسکی واقع در شهر لس‌آنجلس آمریکا در نمایشگاه آرت بازل امسال دو اثر جدید از مری ودرفورد، نقاش آمریکایی، را در چنته داشت که هر کدام به قیمت ۴۰۰ هزار دلار به فروش رسیدند. این دو اثر سبک خاص ودرفورد در نقاشی انتزاعی را با نورهای نئون ترکیب می‌کنند تا به محیط‌زیست، روحیات و تحولات زمین شناختی هاوایی اشاره کنند.

کرت مولر، از مدیران گالری کوردانسکی، در ایمیلی درباره نمایشگاه آرت بازل ۲۰۲۱ نوشت: ما به عنوان یک گالری نزدیک به حدود دو سال منتظر بازگشت نمایشگاه‌های حضوری بودیم. این فرصت در نمایشگاه هنری بازل با انرژی خارق العاده از طرف حضار و دیدن چهره‌های آشنا همراه شد.

اثری از رابرت راشنبرگ از غرفه گالری تادئوس روپک

این بوم شلوغ و چندلایه که در سال ۱۹۸۴ با عنوان رولینگز (Rollings) و به دست رابرت راشنبرگ خلق شد، مجموعه‌ای از تصاویر مربوط به فرهنگ عامه پسند را در الگوی یک شبکه کنار هم قرار داده است. گالری تادئوس روپک این تابلو را در آرت بازل به فروش گذاشت و آن را به قیمت ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار به یک موزه اروپایی واگذار کرد.

اثری از مارک بردفورد از غرفه گالری وایت کیوب

تابلوی کریپتونیت (۲۰۰۶) از مارک بردفورد که به قیمت ۴ میلیون و ۹۵۰ هزار دلار فروش رفت، یکی از چند اثری بود که گالری وایت کیوب در آرت بازل امسال فروخت.

اثری از شیلا هیکس از غرفه گالری آلیسون ژاک

گالری آلیسون ژاک لندن در نمایشگاه امسال چند اثر از هنرمندان زن از جمله اثر جدید شیلا هیکس با عنوان دادستان لیان (Lianes Magistral) را به فروش گذاشته بود. این اثر از هیکس که امضای خاص او یعنی استفاده از کتان‌ و نخ رنگی را دارد، به قیمت ۶۰۰ هزار دلار به فروش رفت. 

برچسب‌ها هنرهای تجسمی سوئیس مجسمه سازی اقتصاد هنر نقاشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هنرهای تجسمی سوئیس مجسمه سازی هنرهای تجسمی سوئیس مجسمه سازی اقتصاد هنر نقاشی نمایشگاه آرت بازل غرفه گالری هزار دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۵۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها

محمدی مهدی برادران معاون وزیر نفت گفت: پیام نمایشگاه اکسپو در واقع توانمندی‌های صادراتی ایران بود. توانمندی‌هایی که باعث شد در شرایطی که دوست و دشمن احساس می‌کردند ما نمی‌توانیم این ظرفیت را بالفعل کنیم، اما ما این ظرفیت را عملیاتی کردیم و در کنار امنیت و اقتدار کشور، فرصت‌های تجاری کشور را به نمایش گذاشتیم و به تعبیر یکی از غرفه داران «این وعده صادق ۲ بود که انجام شد.

برادران ادامه داد: من نمایشگاه‌های زیادی افتتاح کردم اما این نمایشگاه تنها رویدادی بود که هم غرفه داران راضی بودند و هم جلسات B۲B و مذاکرات زیاد و فشرده‌ای انجام شد؛ تاجران زیادی از شهرهایی همچون اصفهان و شیراز بازدید کردند.

او تصریح کرد:لازمه جهش تولید، جهش صادرات است به طوری که در ابتدای سال به ازای گروه‌های کالایی برنامه رشد تولید به همراه رشد صادرات تنظیم کردیم. امروز به ظرفیتی رسیده‌ایم که نیاز بیشتری به تولید محصول برای کشور نداریم بلکه اگر می‌خواهیم جهش تولید داشته باشیم باید نسبت به خلق محصول برای برای بازارهای جدید که عمدتاً بازارهای صادراتی هستند، اقدام کنیم. این گروه‌های کالایی مشخص شده است.

برادران  افزود: بهره وری بالاتر واحدهای موجود در حوزه صنایع، استفاده از ظرفیت تولید بدون کارخانه، نشان سپاری تجاری و… از جمله ظرفیت‌هایی است که می‌تواند به منجر به ارائه محصولات بهتر باشد.

معاون وزیر صمت در خصوص حواشی عکس خود  در برهی از رسانه های معاند گفت:بنده دیروز از غرفه لوازم خانگی بازدید کردم که این رسانه عکسی منتشر کرد که در قالب آن عکس فلان محصول آشپزخانه به نمایش گذاشته شده بود که از منظر این رسانه ارزش صادراتی نداشت!

او افزود:  این مساله نشان می‌دهد ما در مسیر درستی حرکت می‌کنیم. اگر این محصول به ایران قاچاق می‌شد ایرادی نداشت اما حالا که خودمان این محصول را صادر می‌کنیم مورد انتقاد قرار می‌گیریم. در واقع این مساله نشان می‌دهد که از خام فروشی در حال فاصله گرفتن هستیم و در حال صادرات کالاهای قاچاق پذیر هستیم.

معاون وزیر صمت گفت: اگر مسائل مربوط به حمل و نقل داخلی و خارجی حل نشود به توفیق نخواهیم رسید و باید حتماً مشکلات در این بخش حل شود یکی از موضوعات مورد تاکید غرفه داران این بود که دبیرخانه ایران اکسپو تعطیل نشود و مشکلات را به صورت مستمر دنبال کند.

او افزود: طی سال گذشته نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داریم پس در ادامه می‌توانیم به آمار بیشتری دست یابیم. در برخی از مذاکراتی که با هیأت‌های مقابل داشتیم و آمار را ارائه می‌کردیم طرف خارجی اعلام می‌کرد که آمارشان چند برابر است که نشان می‌دهد صادرات ایران در گمرکات آنها ثبت شده اما در گمرکات ما ثبت نشده که نشان می‌دهد کالا از مرزهای دیگر صادر شده، بنابراین آمار صادراتی ما از منظر آنها بالاتر بود.

برادران با بیان اینکه مبادلات تجاری را می‌توان حل کرد و استفاده از رمزارزها را می‌توان جدی تر در دستور کار قرار داد، گفت: رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه خواسته مجموعه بازرگانان ماست که باید در گروه کالایی خاص به ویژه گروه کالاهای نهایی از کشورهایی مثل عراق، پاکستان و افغانستان برداشته شود و ما باید پول خود را به رسمیت بشناسیم؛ اینکه کسی از ما با ریال خرید کند و ما بگوییم با دلار رفع تعهد ارزی کند، توهین به پول ملی ماست. باید در گروه کالایی خاص بازرگانان با اعمال شفافیت از کارخانجات خرید کنند.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: در حوزه استاندارد هم هنوز چالش‌هایی داریم. ما سختگیرانه عمل می‌کنیم که بعضاً مانع صادرات می‌شود بنابراین باید این چالش هم رفع شود چراکه استاندارد برخی کشورهای هدف پایین‌تر از سطح استانداردهای ماست.

او گفت: باید مناطق آزاد به سکوهای صادراتی تبدیل شوند اما هنوز در مدار حوزه قاچاق و واردات می‌چرخند باید تلاش کنیم رویکرد این مناطق، صادرات محور شود. همچنین کمک‌های شرکت کشتیرانی و بنادر به مجموعه ما کمک کند تا به اهداف خود در حوزه صادرات برسیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • استان یزد، غرفه برتر نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • اینجا طبیعت از بوم بیرون می‌زند!
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • بازدید وزیر کشور از غرفه استان اردبیل در نمایشگاه اکسپو
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست